×
×
Facebook
Dealer login Dealer login
Bold Action
Door het betreden van deze website en de materialen en informatie in dit document, erkent u dat u hebt gelezen, te begrijpen, te accepteren en ga ermee akkoord gebonden te zijn door de bepalingen en voorwaarden die volgen.

 

Gelinkte internetsites
Gebruikers wordt medegedeeld dat informatie op sites of verwezen naar websites noch wordt onderzocht of geanalyseerd door Bold Action BV Er wordt geen garantie of verklaring, uitdrukkelijk of impliciet, wordt gegeven met betrekking tot de juistheid of volledigheid van die informatie. In geen geval zal Bold Action BV, noch haar directeuren, werknemers of adviseurs aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met gelinkt of verwezen, websites.

 

Bold Action BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van internetsites die gelinkt zijn aan een site. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak en impliceert niet dat gedurfde actie onderschrijft de site of de producten of diensten die daarop worden beschreven. Uw toegang tot en gebruik van andere websites verbonden naar of van deze site is op eigen risico en Bold Action BV aanvaardt geen verplichting of aansprakelijkheid in verband daarmee. Bold Action BV behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beëindigen.

 

Door het bezoeken van deze site, gaat u ook akkoord zich te houden aan de richtlijnen vermeld op een website toegankelijk is of gekoppeld aan via deze site.

 

Auteursrecht
De inhoud van de site is beschermd door het auteursrecht. Alle rechten op de pagina's, inhoud en rangschikking berusten bij Bold Action BV. Gebruikers niet toegestaan wijzigen, te kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, publiceren, te verkopen, het creëren van afgeleide werken of het gebruik van een inhoud van de site voor andere doeleinden dan die van deze site, te weten het verstrekken van informatie over Bold Action BV.

 

Handelsmerken, service-merken en logo's
De handelsmerken, service-merken en logo's ("merken") die op deze site en / of enig ander Bold Action BV websites zijn eigendom van Bold Action BV. Gebruikers niet toegestaan gebruik te maken van deze merken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bold Action BV.

 

Geen aansprakelijkheid
Terwijl Bold Action BV redelijke inspanningen doen om accurate en up-to-date informatie op deze website op te nemen, soms fouten of omissies voordoen. Bold Action BV wijst uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid, hetzij in contract, onrechtmatige daad, strikte aansprakelijkheid of anderszins, voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende of bijzondere schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met uw toegang tot of gebruik van deze site , al dan niet Bold Action BV zich bewust waren van de mogelijkheid van dergelijke schade.

 

Alle informatie op deze site, met inbegrip van maar niet beperkt tot grafisch materiaal, tekst en links naar andere sites, wordt verstrekt en is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Dergelijke informatie wordt verstrekt, voor zover toegestaan op grond van toepasselijk recht, zonder enige vorm van garantie expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, niet-inbreuk en vrij zijn van computervirussen of soortgelijke uitschakelen van apparaten.

 

Bold Action BV garandeert niet de adequaatheid, juistheid of volledigheid van de informatie op deze site en wijst uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid af voor fouten of omissies die daarin voorkomen. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het evalueren van de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie of overige inhoud die op deze site.

 

Bold Action BV garandeert niet voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.

 

Bold Action BV.
Tel:  0031786771375
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok